Internationaal

Gunzburg Schots Advocaten behandelt ook internationale en transnationale juridische dossiers in de handelseconomische sfeer en aanverwante domeinen.

De buitenlandse activiteiten van Gunzburg Schots Advocaten (zowel adviesverlening als procedures) beperken zich niet tot de landen van de Europese Unie.

Gunzburg Schots Advocaten heeft onder meer een bijzondere expertise verworven in de behandeling van juridische dossiers in Afrikaanse landen, zoals Zuid-Afrika, Namibië, Kenya, Rwanda, Ouganda, Democratische Republiek Congo, ...

Doelbewust heeft Gunzburg Schots Advocaten zich niet aangesloten bij een internationaal netwerk.

Gunzburg Schots Advocaten doet integendeel beroep op buitenlandse kantoren die zowel wat omvang als specialisatiegraad beantwoorden aan haar eigen profiel.

Zo heeft Gunzburg Schots Advocaten over de jaren heen een persoonlijke en directe band opgebouwd met betrouwbare advocatenkantoren zowel in de belangrijke Europese steden (Londen, Parijs, Keulen, Geneve, edm) als in steden verspreid over Afrika en de rest van de wereld (Kaapstad, Johannesburg, Windhoek, Kampala, Kinshasa, New York, Singapore, edm).

President Building
Franklin Rooseveltplaats 12 bus 3
2060 Antwerpen (België)

Tel.: +32 3 234 13 16
Fax: +32 3 234 13 17
Mail: